Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengroningen.nl


  Paragnosten uit Groningen geven online advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Bhartie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Ze is een hele eerlijke vrouw, 4 jaar geleden heb ik met jou gesproken, en het is waar wat je gezegd hebt. Een paar dagen geleden heb ik je weer gebeld en zei je ook dingen die echt waar zijn.




Ervaring van Ikzelf met paragnost Bhartie   Ervaring van Ikzelf met paragnost Bhartie   Ervaring van Ikzelf geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  lieve Bhartie, ik kon je niet meer bedanken.
Hopelijk komt alles uit, en dat mijn zoon ook slaagt.
Dankje wel voor je tijd.

Liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met paragnost Bhartie   Ervaring van Daphne met paragnost Bhartie   Ervaring van Daphne geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Omg zo blij dat je online bent. Je voorspelling en de tijds aanduiding is precies uitgekomen zoals je het zei.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Wauw een lief duidelijk en snel invoelend medium.

Ik heb Bhartie net voor het eerst gesproken. Kan enorm sterk invoelen.

Dank u wel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Bhartie is een zeer gemoedelijke medium ook zeer invoelend. Komt ook rustig over. Groetjes Helma.




Ervaring van Helma met paragnost Bhartie   Ervaring van Helma met paragnost Bhartie   Ervaring van Helma geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Je wist precies hoe het zat. En ook dat ik het zelf door heb. Dat is zo maar durfde er niet op te vertrouwen. Dit belooft wat te worden. Dank voor je snelle reactie tijdens het bellen.




Ervaring van Meisje met paragnost Bhartie   Ervaring van Meisje met paragnost Bhartie   Ervaring van Meisje geplaatst op 11 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Eerste wat Barthie vroeg was of de persoon waar ik gevoelens voor heb in het buitenland woonde; ja. We zitten in een lastige situatie, maar ik vertrouw erop wanneer de tijd rijp is dat we hier uitkomen. Ook fijn om te horen dat alles op het gebied van het werk goedkomt. Nogmaals dank.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hallo, ik ben zo blij dat ik je even gesproken heb. Je had gelijk over dat ze weggaat. Het geeft mij een goed gevoel dat je mij zoveel rust geeft. xxxx.




Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Heel erg bedankt. Snel en duidelijk. Vaak genoeg gebeld en voorheen heb je altijd gelijk gehad:) Bhartie is echt een aanwinst voor deze lijn. X.




Ervaring van C met paragnost Bhartie   Ervaring van C met paragnost Bhartie   Ervaring van C geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hallo,
Ik heb je een paar dagen geleden gesproken. Bedankt dat je mij antwoorden kon geven op mijn vragen. Je hebt mij weer tot rust gebracht. Ik vind je echt super goed. Een van de beste. Jammer dat je niet vaak online bent. xxxxxxxx.




Ervaring van Issa met paragnost Bhartie   Ervaring van Issa met paragnost Bhartie   Ervaring van Issa geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Ik wilde nog even laten weten dat je voorspelling is uitgekomen van een paar weken geleden, bedankt daarvoor.




Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met paragnost Bhartie   Ervaring van A. met paragnost Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hallo, bedankt voor je mooie consult, geen woorden voor. Zo raak en de dingen die je zei kon je niet weten. Ik bel je zeker heel erg snel terug. Je bent kei goed.




Ervaring van A.m. met paragnost Bhartie   Ervaring van A.m. met paragnost Bhartie   Ervaring van A.m. geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van A. met paragnost Bhartie   Ervaring van A. met paragnost Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Dank je wel Bhartie voor je bevestiging,
Bel je zeker nog terug

Gr.
R




Ervaring van R met paragnost Bhartie   Ervaring van R met paragnost Bhartie   Ervaring van R geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hi Bhartie, dankjewel voor het fijne gesprek. Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt. Ik laat het je zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Bhartie   Ervaring van S met paragnost Bhartie   Ervaring van S geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Wederom bedankt voor het gesprek Bhartie, je hebt weer super goed ingevoeld en kon de dingen ook plaatsen.




Ervaring van Michael met paragnost Bhartie   Ervaring van Michael met paragnost Bhartie   Ervaring van Michael geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Bedankt voor je mooie inzichten. Zo waar en het klopt allemaal. Xxx.




Ervaring van Annoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Annoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Annoniem geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Erg onder indruk. :).




Ervaring van J. met paragnost Bhartie   Ervaring van J. met paragnost Bhartie   Ervaring van J. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  BAM. Je was de enige die zag dat mijn sollicitatie op niets uit zou lopen. Echt top reading. Nu wachten op de uitkomst van de andere voorspellingen. Dank je.




Ervaring van A met paragnost Bhartie   Ervaring van A met paragnost Bhartie   Ervaring van A geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Dank voor je mooie, lieve boodschap. Ik krijg een kippenvel van je laatste alinea. Dank je. :).




Ervaring van Selena met paragnost Bhartie   Ervaring van Selena met paragnost Bhartie   Ervaring van Selena geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Dank je wel voor alles, je hebt zo een rustgevende stem en daar wordt ik zelf ook zo rustig van. Je had weer helemaal gelijk. Ik moet er gewoon vertrouwen in blijven houden en dan komt het zeker goed. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie

Dank u wel voor u luisterend oor.
De inzichten en advies.
Ik bel u gauw weer terug. Ben weer een stuk rustiger.

Liefs T.




Ervaring van T met paragnost Bhartie   Ervaring van T met paragnost Bhartie   Ervaring van T geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Wow, in een woord goed. Ik was verbaasd hoeveel zij wist en kon vertellen over mijn situatie. Jij kwam dicht bij mijn gevoel, hoe ik er ook over denk. Dank je wel nogmaals.




Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 30 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Helemaal duidelijk. Dankjewel wel Bhartie. Ik weet wat ik moet doen. Liefs.




Ervaring van Roshni met paragnost Bhartie   Ervaring van Roshni met paragnost Bhartie   Ervaring van Roshni geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Beste Bhartie,

Dank voor uw inzichten.

Liefs Guanita.




Ervaring van Guanita met paragnost Bhartie   Ervaring van Guanita met paragnost Bhartie   Ervaring van Guanita geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Hallo, bedankt voor je mooie reading. Ik had vorige week niks geplaatst maar ik dacht ik doe het toch nog even, want het is allemaal uitgekomen. Je was de enige die het zag. Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin met paragnost Bhartie   Ervaring van Karin geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Dit was de 2e X dat ik je belde en je zag het weer helemaal. Je heb me weer moed gegeven om er toch voor te blijven gaan. Bedankt voor het leuke gesprek en je rustgevende stem, je bent n Engel A & G.




Ervaring van A & G met paragnost Bhartie   Ervaring van A & G met paragnost Bhartie   Ervaring van A & G geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie,

Bedankt voor het fijne gesprek van vandaag 28-1. Jammer de verbinding verbrak.
Liefs S.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie,

Ik bel je nu al ruim een jaar met regelmaat en je stem is zo rustgevend. Ik heb nu weer rust in mijn hoofd dankzij jou. Heb je vannacht weer gesproken over de liefde van m'n leven en je zegt nog steeds hetzelfde als een jaar terug, met het verschil dat dit nu de laatste loodjes zijn, dus nog even geduld hebben en vertrouwen blijven houden, ook al is dat niet even makkelijk. Er zijn nog een paar toppers hier op de lijn die hetzelfde blijven zeggen. Jullie zijn toppertjes.
Heel veel dank en een dikke knuffel.




Ervaring van an met paragnost Bhartie   Ervaring van an met paragnost Bhartie   Ervaring van an geplaatst op 24 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Bedankt voor het gesprek. U heeft me inzicht gegeven en u ziet de dingen goed. Ik vond het fijn. Groetjes Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Bhartie   Ervaring van Sandra met paragnost Bhartie   Ervaring van Sandra geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Super lief dat jij mij op weg geholpen heb. Ik vind het toch even fijn om altijd weer een andere kijk te horen. Je begrijpt wat ik bedoel. Dikke kus en bedankt weer.




Ervaring van anita met paragnost Bhartie   Ervaring van anita met paragnost Bhartie   Ervaring van anita geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Heb je net gebeld, je bent n lieve en zachte 'engel' met een zeer rustgevende stem. Beantwoord de vragen en kan er zelfs een tijd op plakken en wijkt niet af. Ik hoop nu terug vredig te kunnen slapen met positieve energie omdat ik geloof wat je voorspelt hebt. Dikke pluimen voor een vredige dame 'engel' Dank je, een late beller A.




Ervaring van Annick met paragnost Bhartie   Ervaring van Annick met paragnost Bhartie   Ervaring van Annick geplaatst op 28 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Bedankt dat jij mij zo weer op weg hebt geholpen. Ik ben blij dat jij mij gewoon de waarheid verteld. Jij bent voor mij een van de beste. Ik haal zoveel troost uit jouw readings. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem met paragnost Bhartie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden