Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengroningen.nl


  Paragnosten uit Groningen geven online advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Je bent iemand die altijd aandachtig naar iedereen luistert, je stelt vragen, je geeft mensen de ruimte hun verhaal te vertellen en alles wat jij kan zien en voelen breng je met volle lieve overtuiging. Het vertrouwen wat jij altijd vast blijft houden, ook al ziet een ander het even niet meer zitten, jij weet altijd iets positiefs te brengen.
Jou woorden: wat in een goed vat zit verzuurd niet. Met andere woorden dit komt goed. Hoe verdrietig of slecht een mens zich ook kan voelen, we kunnen altijd bij jou terecht. Altijd ons verhaal aan jou vertellen. Ik doe dit al 11 jaar. Ik heb je leren kennen als een warme lief persoon met de hart op de goede plek, op de juiste plek, altijd eerlijk met jou gevoel, je zegt waar het op staat maar vooral het grote luisterend oor wat je hebt geeft vertrouwen.
Lieve Olga je bent een topper, je bent de beste, voor mij niemand anders alleen jij!
Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 14 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Jou gesprekken, jou woorden, jou positieve gesprekken, jou eerlijkheid, jou kennis en alles wat je ziet en voelt is gewoon altijd juist. Je bent een warm persoon met het hart op de juiste plek voor mij en iedereen je helpt mensen je helpt mij je steunt mij je steunt iedereen. Ik hoop dat er nog vele dierbare gesprekken mogen komen want met jou is altijd fijn. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Je bent gewoon de aller liefste leukste beste medium die er bestaat je bent er altijd voor mij ik waardeer je enorm.
Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 7 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, een heel fijn gesprek gehad lieve vrouw. Ik vond het fijn dat je in een algemene legging een hele boel over mijn liefdesleven doorkreeg. Ik bel u zeker nog een keer dankjewel. Je bent top.




Ervaring van Noa met paragnost Olga   Ervaring van Noa met paragnost Olga   Ervaring van Noa geplaatst op 7 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,

Jou gesprekken zij bijzonder, waardevol, hoopvol, jou gesprekken zijn vaak goud waard. Ik kan altijd alles met je delen, we kunnen veel lachen, jou kennis en gevoel is ongelooflijk, respect voor alles wat je doet, ziet, weet en voelt. Ik zou niet weten hoe zonder jou....want alleen jij bent de beste.
Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 6 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Super. Ik geef haar een dikke 10. Samen met een vriendin deze lieve vrouw gebeld. En wat zat ze goed. We hebben elkaar vaak aangekeken. het klopte gewoon allemaal wat ze zei. Heel erg bedankt Olga.




Ervaring van Sanne met paragnost Olga   Ervaring van Sanne met paragnost Olga   Ervaring van Sanne geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Super fijne gesprekken. Olga heeft een fijne energie. Word er rustig van en dat geeft vertrouwen en kracht.




Ervaring van Danny met paragnost Olga   Ervaring van Danny met paragnost Olga   Ervaring van Danny geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor de wijze woorden, ze waren vaak zo waar, al jou lieve gesprekken geven glans aan elk jaar.
Dankbaar voor wat je geeft, voor wat je doet, voor wie je bent, jou gesprekken geven vaak opluchting dat er nog maar vele leuke gezellige gesprekken mogen komen.
Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Je voorspelling kwam uit.




Ervaring van E met paragnost Olga   Ervaring van E met paragnost Olga   Ervaring van E geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Beste olga,u vertelde dingen over mijn leven die alleen mijn familie weet. Ook over mijn job had u gelijk. Liefs Jeanette.




Ervaring van Janette met paragnost Olga   Ervaring van Janette met paragnost Olga   Ervaring van Janette geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Je bent de allerbeste,de liefste,leukste,gezelligste en meest betrouwbaarste medium die er bestaat.
Jou kennis-wijsheid en gevoel is altijd heel zuiver-bedankt voor de fijne gesprekken-jou woorden zijn vaak goud waard.
Hele fijne warme mooie feestdagen gewenst.
Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga is een zeer bekwaam paragnost. Ik heb een heel fijn gesprek mogen ervaren dat niet al te lang duurde. Olga kon mij kundig te woord staan waar ik haar zeer dankbaar voor mag zijn. Dank je Olga. Warme groetjes C




Ervaring van Celisa met paragnost Olga   Ervaring van Celisa met paragnost Olga   Ervaring van Celisa geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor de fijne gezellige vertrouwde gesprekken. Jou gevoel en de dingen die je ziet helpen enorm. Je bent er altijd voor mij en voor iedereen.
Dag in dag uit ben jij er, ik kan altijd alles zeggen-vragen met je delen. Ik kan mij geen beter iemand wensen dan jij Olga!!!





Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Wat een fijne vrouw. Bedankt voor het mooie gesprek. Je heb me echt kracht gegeven en laten lachen in deze zware tijd. Ik hoop dat alles uitkomt wat je zegt en ik weer gelukkig word. Soms verbaasd wat je me kan vertellen en wat ook echt klopt en je niet kan weten. Bedankt dat je me toch heb meegegeven dat de zon weer gaat stralen. Je bent echt een topper




Ervaring van Stephanie  met paragnost Olga   Ervaring van Stephanie  met paragnost Olga   Ervaring van Stephanie geplaatst op 18 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Kort maar krachtig. Gewoon goed, Nogmaals dank voor je warme woorden.

Warme groet van M




Ervaring van Marcel met paragnost Olga   Ervaring van Marcel met paragnost Olga   Ervaring van Marcel geplaatst op 15 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Kort en goed. Heel lief. Ik vond paragnoste Olga eerlijk in de dingen die ze vertelde. Jasmijn.




Ervaring van Jasmijn met paragnost Olga   Ervaring van Jasmijn met paragnost Olga   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Jij bent een heel goede paragnost, je voorspellingen kloppen als een bus en je staat me bij in moeilijke beslissingen. Ik bedank je hiervoor. Een warme stem en je geeft heel veel rust.
heel veel liefs M




Ervaring van Marius met paragnost Olga   Ervaring van Marius met paragnost Olga   Ervaring van Marius geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Bedankt elke keer weer voor de fijne vertrouwde gesprekken. Hierin kan ik altijd alles bespreken met je, jou woorden, de dingen die je weet en ziet geven mij veel hulp, steun en kracht.
Ik vind het elke keer weer een wonderbaarlijk iets hoe jij de dingen naar voren krijgt weet te vertellen en uit te leggen. Jou gevoel is zo zuiver en sterk daar vind je geen 2e van. En dat hoeft ook niet want voor mij is er maar 1 en dat ben jij Olga!!! Altijd eerlijk en oprecht, we kunnen lachen heel veel lachen maar ook serieus zijn dit zijn dierbare gesprekken voor mij die ik nooit zal vergeten, ik hoop echt dat er snel verandering komt zoals je aangeeft Lieve Olga bedankt voor alles. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Wat een schat ben je, open en eerlijk gewoon zoals het is. Bedankt voor het fijne gesprek Olga




Ervaring van Fleur met paragnost Olga   Ervaring van Fleur met paragnost Olga   Ervaring van Fleur geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, bedankt voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Straight to the point.

Warme groet - Amber





Ervaring van Amber met paragnost Olga   Ervaring van Amber met paragnost Olga   Ervaring van Amber geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Dank u wel voor de mooie reading heb nog smile op mijn gezicht. Kijk uit naar de voorspelling en zeker dat ik veel meer berichtjes mag krijgen en de frequentere ontmoetingen. Hoop dat ik je snel terug mag bellen om je het goede nieuws te brengen dat het uitgekomen is zoals je me vertelde. Voel me veel rustiger en geloof in je voorspellingen. Echt een toppertje !




Ervaring van Anneke met paragnost Olga   Ervaring van Anneke met paragnost Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 11 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
We spreken elkaar al heel lang en onze gesprekken blijven gezellig, leuk maar vooral zijn ze erg dierbaar.
De dingen jij weet, ziet en voelt is zo enorm speciaal maar ook altijd raak!
Met jou gesprekken voelt alles weer positief aan, jij sleept me erdoorheen, jij luistert en hoort maar vooral de geruststelling geeft mij zoveel vertrouwen. Dankjewel dat je er altijd bent en mij vooral begrijpt! Je bent de beste die er bestaat! Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 9 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Goed medium, het was weer een fijn gesprek. Leuke vrouw om mee te praten en het nog goed aangevoeld ook. Dank voor je eerlijkheid en oprechtheid Miranda




Ervaring van Miranda met paragnost Olga   Ervaring van Miranda met paragnost Olga   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga het was super je weer gesproken te hebben. Het is best moeilijk om je soms te bereiken, daar je best vaak in gesprek bent. Maar het wachten is zeker de moeite waard. Je hebt mijn dagje weer eens super gemaakt. Liefs M




Ervaring van Merlijn met paragnost Olga   Ervaring van Merlijn met paragnost Olga   Ervaring van Merlijn geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met paragnost Olga   Ervaring van Madelein met paragnost Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga.
De gesprekken met jou zijn zo fijn en vertrouwd jou steun is zoveel waard, het helpt mij en geeft positieve energie.
Af en toe gewoon even gezellig lachen maar ook de serieuze gesprekken jij begrijpt mij als geen ander jou steun is vaak goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Veel dank weer voor je geduld, je inzichten en je adviezen.




Ervaring van Lisa met paragnost Olga   Ervaring van Lisa met paragnost Olga   Ervaring van Lisa geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,

Met jou zijn de gesprekken altijd vertrouwd, eerlijk, oprecht, met respect, vol vertrouwen. Jij ziet de dingen zo helder, duidelijk en met zoveel gevoel. Bij jou kun je alles vragen, niks is teveel, je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij.
Je kunt zoveel aanvoelen, het juiste en dat voelt goed.

Ik kan mij geen beter medium wensen dan jij. Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, ik heb je vandaag gesproken.

Hoop je gauw terug te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Chantalle met paragnost Olga   Ervaring van Chantalle met paragnost Olga   Ervaring van Chantalle geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,
Olga is gewoon de allerliefste, leukste, gezelligste, beste medium die er bestaat.
Ze is ontzettend begripvol met een groot luisterend oor, ze voelt en weet bijna alles. Ik kan mijn geen beter medium bedenken dan Olga. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Jij geeft mij altijd vertrouwen, een goed beeld en kijk op de dingen die komen gaan, je bent er altijd voor mij, met jou praten, lachen is als thuiskomen.
Onze gesprekken zijn waardevol, je weet altijd met veel kracht,licht en positiviteit de dingen te brengen. Je voelt alles haarfijn aan, weet heel veel, ziet heel veel en voelt heel veel.
Ik kan mij geen ander wensen zo fijn is het met jou te praten. Lieve Olga je bent echt een Topper.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,
Wat zijn de gesprekken met jou toch altijd gezellig, fijn gewoon een warm welkom krijg je bij jou!
Jou positieve woorden helpt iedereen en vooral mij.
Dankjewel dat je er altijd bent.
Je weet, voelt en ziet zoveel, het is ongelooflijk wat jij allemaal in een gesprek kan vertellen! Ik vind het enorm knap en ben zo enorm blij met jou!
Je bent echt de aller aller beste die er bestaat, dat er nog vele leuke gezellige dierbare gesprekken mogen komen.
Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 10 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, zo zuiver zo eerlijk en alles wat je zegt komt uit en klopt. Ook nu weer, jij bent goud waard. Je bent een engel van het zuiverste goud, een geschenk uit de hemel. liefs M




Ervaring van Marianne met paragnost Olga   Ervaring van Marianne met paragnost Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 10 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, bedankt voor je hulp. Dingen kunnen veranderen zoals je zei. En dat is ook zo uitgekomen.




Ervaring van Willem met paragnost Olga   Ervaring van Willem met paragnost Olga   Ervaring van Willem geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden