Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengroningen.nl


  Paragnosten uit Groningen geven online advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Vandaag Sharida 2 x gebeld, wat vertelde deze dame rake dingen. Stelde me gerust dat ik alles moest loslaten en zijn gangetje moest laten gaan ivm een man waar ik een soort chemie met had. Dus afwachten, je zei ook dat ik vrijdag zeker aan het werk ging zijn, en hiervan heb ik dan ook juist bevestiging van gekregen. Ga er dan ook met een gerust hart naartoe en laat de liefde open bloeien. Bedankt lieve dame.




Ervaring van Inge met paragnost Sharida   Ervaring van Inge met paragnost Sharida   Ervaring van Inge geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Fijn gesprek net.
Bedankt Sharida voor U Positieve energie.
Ik blijf er in geloven.
Mijn gevoel zegt ook hetzelfde.
Groetjes E.




Ervaring van E met paragnost Sharida   Ervaring van E met paragnost Sharida   Ervaring van E geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Vandaag gebeld met sharida en een van haar voorspellingen is al uitgekomen. Oef. Kijk uit naar de andere die ze heeft gedaan. Heel erg bedankt sharida om me gerust te stellen want ik was een stressbol vandaag. Alle sterren waard.




Ervaring van wendy met paragnost Sharida   Ervaring van wendy met paragnost Sharida   Ervaring van wendy geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Wat een lieve, aangename en begrijpende dame. Haar stem geeft je rust en ze is ook to the point. Haar beweringen zijn waar en voorspellingen komen ook uit.
Ik bel graag met haar en geloof in haar, ik vind instand terug de rust bij haar.
Bedankt alweer
A&G.




Ervaring van A&G met paragnost Sharida   Ervaring van A&G met paragnost Sharida   Ervaring van A&G geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met paragnost Sharida   Ervaring van L. met paragnost Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida ,
Ik heb geen woorden voor je , Ik heb best wel veel meegemaakt de laatste jaren en zonder dat ik je iets vertelde begong jij alles te zeggen wat er met mij gebeurt was en dat waren dingen die je totaal niet kon weten, je omschreef alles tot in de kleinste detail hoe straf is dat ni zeg ben sprakeloos .
Wat een gave ..




Ervaring van SA met paragnost Sharida   Ervaring van SA met paragnost Sharida   Ervaring van SA geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Op korte tijd heb ik U meerdere malen gesproken. U bent heel goed op voorspellingen, ook op zeer korte tijd, en komen uit. Dank je.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Vandaag hele duidelijke reading gehad. Weet duidelijk waar ze het over heeft.




Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, je bent mijn rots in de branding. Ik wil je nogmaals bedanken voor wat je allemaal voor me betekend hebt. Woorden zijn eigenlijk hier in tekort. Voor al het geduld en vertrouwen. Je advies,voorspellingen en je luisterend oor. Dat houd me op de been. Je bent een Topper. Ik bel je weer snel. Liefs S.




Ervaring van s met paragnost Sharida   Ervaring van s met paragnost Sharida   Ervaring van s geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, dank voor je mooie voorspellingen. Ze zijn allemaal uitgekomen. Ik heb eindelijk mijn soulmate gevonden en zit nu in de door mij zo lang gedroomde relatie. Bedankt voor al je steun en ik wens je nog heel veel mooie consulten toe.

Liefs.




Ervaring van M met paragnost Sharida   Ervaring van M met paragnost Sharida   Ervaring van M geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida ik wil je als eerste bedanken voor wat je voor mij betekend heb in 2019. Door jou steun en energie heb ik enorm veel hou vast gehad dit jaar. Ik wens jou een super 2020 toe en we zullen elkaar ook volgend jaar weer veel spreken. Je bent een geweldig zuiver medium. Een topper. Veel liefs S.




Ervaring van s met paragnost Sharida   Ervaring van s met paragnost Sharida   Ervaring van s geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,
Bedankt voor het gesprek.
Credits waren op.




Ervaring van S met paragnost Sharida   Ervaring van S met paragnost Sharida   Ervaring van S geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met paragnost Sharida   Ervaring van ANS met paragnost Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, dank voor alles wat je mij vertellen kon. Je bent een lieve en zuivere vrouw. Die alles zeer goed kan verwoorden. Dank je wel en tot snel.




Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Ik kon het niet geloven maar je zei van de week dat ik dit jaar nog een baan zou krijgen. En ik heb na lang wachten gisteren de uitslag gehad. Ik heb weer een baan, begin dit jaar nog en ben superblij. Dank je.




Ervaring van A. met paragnost Sharida   Ervaring van A. met paragnost Sharida   Ervaring van A. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Heb je net gesproken.
Weer zo'n helder en duidelijk gesprek
met krachtige details.
Je bent een TOPvrouw en een super medium. Spreek je gauw weer. X.




Ervaring van Marie met paragnost Sharida   Ervaring van Marie met paragnost Sharida   Ervaring van Marie geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  sharida is een heel lieve vrouw die zich heel goed inleeft in elk probleem en goede raad geeft.
Na een gesprek met haar heb je weer
levensmoed en kun je vele zaken weer relativeren.
Dank je wel Sharida .onze gesprekken hebben mij erg geholpen. liefs van mij.




Ervaring van arijantji met paragnost Sharida   Ervaring van arijantji met paragnost Sharida   Ervaring van arijantji geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Gewekdige vrouw,sorry krediet was op .ik laat je zeker weten wie het word en bel je zeker nog .




Ervaring van Sonia met paragnost Sharida   Ervaring van Sonia met paragnost Sharida   Ervaring van Sonia geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Dankjewel voor je mooie woorden, uitleg over mijn vraag in het e-mail consult en de warmte waarmee je het brengt.




Ervaring van N met paragnost Sharida   Ervaring van N met paragnost Sharida   Ervaring van N geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida,Wat fijn die bevestiging over de liefde.Voelde heel goed om even te sparren,helaas kon ik niet meer bedanken vandaar via deze weg een Big Hug.X.




Ervaring van J met paragnost Sharida   Ervaring van J met paragnost Sharida   Ervaring van J geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieverd, ik heb je zojuist gesproken en verteld, dat je eerdere voorspelling is uitgekomen. Precies ook binnen de periode die je aangaf. Fijn ook om de huidige situatie weer besproken te hebben. Je bent echt een aanrader, tot later.




Ervaring van b met paragnost Sharida   Ervaring van b met paragnost Sharida   Ervaring van b geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Meer dan vijf sterren waard .




Ervaring van Lies met paragnost Sharida   Ervaring van Lies met paragnost Sharida   Ervaring van Lies geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Superfijn de gesprekken met jou Sharida, het voelt vertrouwt en als thuiskomen. Ik kan weer vooruit. Je bent echt een aanrader, blij met jou.
Liefs, van de andere dame met een fijne stem ; ).




Ervaring van B met paragnost Sharida   Ervaring van B met paragnost Sharida   Ervaring van B geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Zo lief, zo raak, zo eerlijk.wat een fijne vrouw. Alles wat je me voorspeld heb is uitgekomen. Dank je wel voor wie je bent. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hi Sharida, sorry dat de verbinding werd verbroken maar wil je bij deze nog even bedanken voor het gesprek net. Je bent een meerwaarde voor deze lijn en je bevestigt eigenlijk wat ik weet/voel. Je bent erg goed in wat je doet naast dat je een schat van een vrouw bebt, met het hart op de goede plek. Ik bel je gauw weer. Dank.




Ervaring van rita met paragnost Sharida   Ervaring van rita met paragnost Sharida   Ervaring van rita geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida fijn U weer gesproken te hebben, ben weer helemaal gerust gesteld en ik heb weer vertrouwen in mijn situatie dankzij u. Ik geef het nog zeker niet op.vU bent een Topper. Bel U snel weer, veel liefs San.




Ervaring van San met paragnost Sharida   Ervaring van San met paragnost Sharida   Ervaring van San geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Bedankt lieve Sharida, het gesprek viel uit maar wilde u nog bedanken. Zal nog even geduld moeten hebben voor de geheimen die uit zullen komen haha. Weet ook ergens dat het goed zit. Ik hou u zeker op de hoogte. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Cynthia met paragnost Sharida   Ervaring van Cynthia met paragnost Sharida   Ervaring van Cynthia geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A met paragnost Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Je voorspelling is uitgekomen van mijn crush in New York. Hij heeft inderdaad contact gehad met een meisje paar maanden terug. Ik bel je zo om na te gaan.




Ervaring van Nunu met paragnost Sharida   Ervaring van Nunu met paragnost Sharida   Ervaring van Nunu geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida bedankt voor het fijn gesprek dat we hebben gehad,je hebt me weer de nodige energie gegeven om verder te gaan en vertrouwen te houden in mijn situatie.Je bent echt, een zuiver en eerlijk medium en slaat de spijkers echt op de kop,ik bel je snel weer terug
Liefs San.




Ervaring van San met paragnost Sharida   Ervaring van San met paragnost Sharida   Ervaring van San geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve sharida,

Je bent een heel mooi en oprecht medium. Jou voorspellingen komen uit.
Je bent puur en een mooi mens.
Bedankt dat je er bent. Sharida verteld waarheid en ik ben heel erg blij dat ik haar heb mogen ontmoeten.

Bedankt lieve topper .




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Super lieve vrouw.eerlijk oprecht en verteld precies wat er speelt. Ik raad aan om haar zeker te bellen en je te laten verrassen.

Heel erg bedankt.

Liefs .




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Zeer betrouwbaar medium. Aardig en invoelend op je situatie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden