Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengroningen.nl


  Paragnosten uit Groningen geven online advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sorella
  Ervaring met paragnost Sorella
  Zeer goed in haar consult top sorella




Ervaring van Anouck met paragnost Sorella   Ervaring van Anouck met paragnost Sorella   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga het was super je weer gesproken te hebben. Het is best moeilijk om je soms te bereiken, daar je best vaak in gesprek bent. Maar het wachten is zeker de moeite waard. Je hebt mijn dagje weer eens super gemaakt. Liefs M




Ervaring van Merlijn met paragnost Olga   Ervaring van Merlijn met paragnost Olga   Ervaring van Merlijn geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marian
  Ervaring met paragnost Marian
  Bij deze wil ik paragnoste Marian ontzettend bedanken. Deze vrouw kan precies vertellen wat er gaande is. Super! xx C




Ervaring van Clair met paragnost Marian   Ervaring van Clair met paragnost Marian   Ervaring van Clair geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Stientje je bent een toppertje van formaat. Meer dan vijf sterren.
Alles komt uit wat jij voorspelt.
Nogmaals dankjewel xxxx van Mir




Ervaring van Mirjam met paragnost Stientje   Ervaring van Mirjam met paragnost Stientje   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Hoi Johannes, ik heb je gisterenavond gesproken. Je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Je bent een echte aanrader, bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Maria met paragnost Johannes   Ervaring van Maria met paragnost Johannes   Ervaring van Maria geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.




Ervaring van Tess met paragnost Sid   Ervaring van Tess met paragnost Sid   Ervaring van Tess geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Han dank voor het fijne en heldere gesprek, we vielen helaas uit de lucht. Hoop dat het uit gaat komen en er weer wat meer plezier in het werk komt.




Ervaring van Anne met paragnost Han   Ervaring van Anne met paragnost Han   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erkan
  Ervaring met paragnost Erkan
  Erkan is echt een van de allerbeste op deze lijn my favoo number 1 laatste tijden vaak gebeld, vandaag 1,5u gesproken hahah! omdat ik teleurgesteld was en erkan wist mij weer gerust te stellen met juiste info die ook nog eens kloppen en waar zijn! Verteld alles goed in details en sommige dingen zijn ook al uitgekomen echt een topper ben je
Zoek je een Betrouwbaar Medium die geen sprookjes verteld maar waarheid een een luisterend oor! Dan moet je erkan zeker bellen spijt zul je zeker niet krijgen!
Cansin!
xx
A




Ervaring van AS met paragnost Erkan   Ervaring van AS met paragnost Erkan   Ervaring van AS geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Hallo marlijn
Heb u 2x gebeld omdat het verhaal nog niet te einde was.
Maar humor hebt u zeker !! En zeer duidelijk in u antwoorden en uitspraken wat ik het liefste heb.
Gr Rita




Ervaring van Rita met paragnost Merlijn   Ervaring van Rita met paragnost Merlijn   Ervaring van Rita geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Lieve lieve Daisy,
Ik voel mij altijd gehoord bij je, je reikt mij ontzettend veel dingen aan en daar voor ben ik je dankbaar.
Ook mag ik af en toe voor jou invoelen, wat later wat ik in je verhalen hoor ook uit zijn gekomen.
Dat geeft voor mij ook meer zelfvertrouwen, nogmaals mijn dank.
Laatste keer dat ik je aan de lijn had, had je zelf ook erg moeilijk. Hartverscheurend en ik wilde je op dat moment zon dikke knuffel geven. ( in gedachten deed ik dat) je bent lief en rustig als persoon en dat vind ik zelf erg prettig.
Lieve daisy je bent voor mij een topper op de lijn.
Ga zo door. Liefs Anneke




Ervaring van Anneke  met paragnost Daisy   Ervaring van Anneke  met paragnost Daisy   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Bedankt voor het mooie gesprek. Alles klopte. Nu kan ik de gebeurtenissen van afgelopen tijd, een plekje geven. En kan beginnen met verwerking en de adviezen gaan volgen voor de verwerking. Liefde overwint boosheid en onrecht, zoals u gezegd heeft.




Ervaring van Zulaika met paragnost Merlijn   Ervaring van Zulaika met paragnost Merlijn   Ervaring van Zulaika geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mayela
  Ervaring met paragnost Mayela
  Dank voor het leuke gesprek. Mijn minuten waren op. :)




Ervaring van X met paragnost Mayela   Ervaring van X met paragnost Mayela   Ervaring van X geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen.
Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J




Ervaring van Josephine met paragnost Caroline   Ervaring van Josephine met paragnost Caroline   Ervaring van Josephine geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Laila, fijn je gesproken te hebben.
Je hebt me ontzettend goed geholpen en zoveel is nu duidelijk voor mij. Je voelde het zo juist aan dat ik nu zekerheid heb.
Mensen Laila is een aanrader.
Top




Ervaring van Nancy  met paragnost Laila   Ervaring van Nancy  met paragnost Laila   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!




Ervaring van Zusanne  met paragnost Merlijn   Ervaring van Zusanne  met paragnost Merlijn   Ervaring van Zusanne geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.




Ervaring van EE met paragnost Han   Ervaring van EE met paragnost Han   Ervaring van EE geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met paragnost Merlijn   Ervaring van A met paragnost Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kali
  Ervaring met paragnost Kali
  Zeer vriendelijke vrouw die zeer goed kan aanvoelen en die naar de kern gaat. Aanraden.




Ervaring van Roos met paragnost Kali   Ervaring van Roos met paragnost Kali   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.




Ervaring van Ano met paragnost Mina   Ervaring van Ano met paragnost Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met paragnost Patries   Ervaring van H met paragnost Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met paragnost Lobke   Ervaring van Jennifer  met paragnost Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met paragnost Olga   Ervaring van Madelein met paragnost Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Samantha
  Ervaring met paragnost Samantha
  Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs




Ervaring van Lieselot met paragnost Samantha   Ervaring van Lieselot met paragnost Samantha   Ervaring van Lieselot geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met paragnost Bo   Ervaring van Saskia met paragnost Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, pracht mens, dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb er vertrouwen in. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel Morgane.




Ervaring van Tess met paragnost Morgane   Ervaring van Tess met paragnost Morgane   Ervaring van Tess geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Morgane, hartelijk dank voor de kaartlegging, ik ben zo benieuwd of alles werkelijk uitkomt, maar voorlopig ziet alles er positief uit.
Ik hoop je over een tijd een belletje te geven met goed nieuws.

Warme groet




Ervaring van Roos met paragnost Morgane   Ervaring van Roos met paragnost Morgane   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dag Malie, dank voor de steun, de eerlijkheid, u bent een gouden vrouw. Ik zal zeker trachten minder onzeker te zijn met uw wijze raadgevingen zal me dat wel lukken. Na met u gepraat te hebben voel ik mij veel beter, dank u van harte lieve Malie.




Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yourah, altijd nadat ik je gesproken heb, vind ik altijd de rust weer terug. Ik hoop dat je nog lang op de lijn blijft. Je bent een medium met een warm hart




Ervaring van Ray met paragnost Yuorah   Ervaring van Ray met paragnost Yuorah   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Je hebt me weer hoop gegeven in heel moeilijke tijden, je raad en je optimisme brachten me er bovenop. Nu je voorspelling ook is uitgekomen, ben je natuurlijk helemaal TOP. Bedankt Yuorah.




Ervaring van Paulina met paragnost Yuorah   Ervaring van Paulina met paragnost Yuorah   Ervaring van Paulina geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Beste Aurora, jij bent erg goed. Voor iedereen de moeite waard om te bellen. Weet waar ze het over heeft en draait er niet omheen.




Ervaring van Vanessa met paragnost Aurora   Ervaring van Vanessa met paragnost Aurora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karen
  Ervaring met paragnost Karen
  Karen is altijd duidelijk en legt me alles stap per stap uit. Ik kan Karen aan iedereen aanraden. Hartelijk dank Karen, je bent een warme paragnost.




Ervaring van Noa met paragnost Karen   Ervaring van Noa met paragnost Karen   Ervaring van Noa geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Lieve Annick, met jouw fijne stem en heldere voorspellingen maak jij het allemaal wat overzichtelijker en duidelijker voor mij.






Ervaring van Jada met paragnost Annick   Ervaring van Jada met paragnost Annick   Ervaring van Jada geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jack
  Ervaring met paragnost Jack
  Jack, je zag heel duidelijk hoe de situatie is en je haalde ook details aan die ik je helemaal niet vertelde, maar het klopt helemaal.




Ervaring van Chantal met paragnost Jack   Ervaring van Chantal met paragnost Jack   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jack  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  John is kort maar krachtig, vertelt wat hij ziet en niks meer of minder.
Zeer duidelijk, werkelijk een top paragnost.

Liefs Z




Ervaring van Zoe met paragnost John   Ervaring van Zoe met paragnost John   Ervaring van Zoe geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hallo lieve Caroline,
Hartelijk bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven, je slaat iedere keer weer de spijker op zijn kop.
Wat ik zo mooi aan je vind, is je oprechtheid, zuiverheid en de tijd die je neemt om te antwoorden.
Van daaruit komt alles helder en duidelijk over.

Warme groet






Ervaring van Fleur met paragnost Caroline   Ervaring van Fleur met paragnost Caroline   Ervaring van Fleur geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden