Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengroningen.nl


  Paragnosten uit Groningen geven online advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Ik heb gister Tess gesproken en ik was sprakeloos van wat ze allemaal zei. Ze wist zelfs de Letters van 2 personen en t klopte allemaal. Heb al meerdere mediums gesproken maar Tess blinkt hier zeker bovenuit. Ik had op mediums nog geen account maar heb speciaal een account aangemaakt om een recensie over deze topper te schrijven :).




Ervaring van wesley met paragnost Tess   Ervaring van wesley met paragnost Tess   Ervaring van wesley geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Gisteravond is iets uitgekomen terwijl ik je in de middag gebeld. Echt geweldig ben je. Al jaren bel ik je voor advies en soms ook om even te babbelen. Ieder keer wanneer ik je spreek ben ik weer rustig. Zo lief en zo kalm ben je. Je bent een topper. Via deze weg wil ik je alvast fijne feestdagen wensen. Veel liefs, je trouwe klant. Xx Cynthia.




Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Coen
  Ervaring met paragnost Coen
  Wouw wouw wouw, net telefoon gesprek gehad met Coen. Ik ben zo verbaast van deze man, na het bekijken van onze foto. Zei hij direct wat er zich momenteel afspeelde en zelfs hoelang dit al bezig was en wat ik eraan kon doen, ik ben werkelijk van mijn stoel geblazen. Hoe hij dit allemaal aanvoelde , ik heb hem enkel onze namen gegeven. Topmedium en zeker een aanrader. Van een zeer tevreden meisje, Hartstikke bedankt.




Ervaring van SA met paragnost Coen   Ervaring van SA met paragnost Coen   Ervaring van SA geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Wat een ervaring. Ik gaf mijn eigen gegevens en niet meer. Ze kreeg meteen een naam door, ik had nog niet eens een vraag gesteld. Erg bijzonder. Ze wist ook zulke rake en mooie dingen te vertellen over mijzelf en de persoon waar ik vragen over had. Ik ben nog steeds diep geraakt en onder de indruk. Hope, je bent een prachtige vrouw, en nog heel lief en behulpzaam echt een topper en aanrader. Voor jou ook hele fijne kerstdagen en een geweldig 2020 met veel liefde, gezondheid en geluk. Tot snel.




Ervaring van Anja met paragnost Hope   Ervaring van Anja met paragnost Hope   Ervaring van Anja geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Anne kan je als geen ander weer terug in je eigen kracht zetten. Je een spiegel voorhouden zonder je bekritiseerd te voelen. Een heel fijn medium die ik al een aantal jaren spreek.




Ervaring van Marloes met paragnost Anne   Ervaring van Marloes met paragnost Anne   Ervaring van Marloes geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Ik ben jouw number Uno fan. Ben altijd blij als ik jou gesproken heb. Jij brengt altijd mij weer tot rust. Mensen bel haar, krijg je zeker geen spijt van R.




Ervaring van R met paragnost Romyna   Ervaring van R met paragnost Romyna   Ervaring van R geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Nog nooit meegemaakt wat nu gebeurt is, alles klopte wat je via je gisten doorgegeven werd. Ik ben er nog stil van. Mijn lief en ik hebben een geweldig tijd gehad en nu maar open op de volgende stap. Maar ik zal geduld hebben, zoals jij en jouw gidsen mij dat aangeraden hebben. En ik heb me aan mijn woord gehouden, en gedaan wat gedaan moest worden. Ook je kaarten gaven dit advies. WOW, ik ben er nog stil van (en geniet nog na). Dank je wel lieve Adora.




Ervaring van Chantalle met paragnost Adora   Ervaring van Chantalle met paragnost Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Heel lieve dame, die bij de feiten blijft, niet langdradig doet, concrete toekomst onthuld, gelijklopend met de "betere" mediums.




Ervaring van C.C met paragnost Mathilda   Ervaring van C.C met paragnost Mathilda   Ervaring van C.C geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Bedankt voor mij altijd terug rustig te krijgen .je bent heel goed .zijn al dingen uitgekomen ,nu de rest nog .gr .




Ervaring van Sonia met paragnost Kiki   Ervaring van Sonia met paragnost Kiki   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Paloma, je bent een Topper. Echt al zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Ik kijk uit naar 2020 : ). x Dora.




Ervaring van Dora met paragnost Paloma   Ervaring van Dora met paragnost Paloma   Ervaring van Dora geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met paragnost Sharida   Ervaring van ANS met paragnost Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, alvast een hele fijne mooie kerst voor jou. dat 2020 maar weer een gezond jaar mag brengen want dat is het aller belangrijkste.
Dat je weer net zoveel mensen gaat helpen en kan helpen, steunen als nu je bent nog steeds de beste jou waardering is mega veel waard, je luisterend oor zijn in moeilijke tijden het beste medicijn wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Poppy-Jo
  Ervaring met paragnost Poppy-Jo
  Wat ben jij geruststellend en je geeft me moed om door te gaan. Rake uitspraken en zonder een moment te twijfelen.
Je bent een KEI in je vak.




Ervaring van M met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van M met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van M geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Kort en krachtig. Een lieve topper.




Ervaring van Jessss met paragnost Olga   Ervaring van Jessss met paragnost Olga   Ervaring van Jessss geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Ik ben enorm blij verrast. Ik ben benieuwd of u gelijk zult krijgen. Ik laat het u zeker weten.

Onwijs bedankt.




Ervaring van D met paragnost Yoshua   Ervaring van D met paragnost Yoshua   Ervaring van D geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Celine
  Ervaring met paragnost Celine
  Ik stuurde Celine een foto door en vroeg aan de telefoon welke energie ze doorkreeg. En ik moet toegeven ze zat er bonk op alles wat ze omschreef klopte.
Dank je wel Celine.




Ervaring van A. met paragnost Celine   Ervaring van A. met paragnost Celine   Ervaring van A. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sellena
  Ervaring met paragnost Sellena
  Lieve Sellena, op 9/12 de kans gekregen om je te mogen leren kennen. Geen woorden om te omschrijven hoe uniek en straf je bent. Als voelsprieten van goud bestaan, heb jij ze. Ik ben sterk onder de indruk wat je allemaal kon invoelen zonder ik maar iets moest zeggen. Ik kon zelfs niets zeggen, sprakeloos van hoe zuiver je gaves zijn. Je bracht rust, liefde, veel duidelijkheid en tips. Onmogelijk om geen vertrouwen te hebben in je, je zag dingen die niemand anders wist en het klopte volledig.
Ik zou iedereen aanraden om zichzelf het kostbare cadeau te doen om je zeker een keer te bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs.




Ervaring van E. met paragnost Sellena   Ervaring van E. met paragnost Sellena   Ervaring van E. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Mama Leandra, dank u wel.
U heeft mij weer in mn kracht gezet en mn twijfels weggenomen, door uw reading superlief voor uw compliment, echt superlief, u bent een Engel voor mij met een mega grote gouden hart.

Een hele grote knuffel van mij.
Ik heb binnen 10 dagen weer contact met u.

Slaap lekker

R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Een lieve en oprechte dame met llieve stem en ze houdt je zeker niet aan het lijntje. Alles wat ze zei klopte en wat ze over de toekomst zei daar geloof ik in.

Bedankt lieve Ysis, ik kan weer positief verder blijven hopen.
Dikke knuffel en tot weder horen.

Het meisje met hartpijn en dat volgend jaar gaat samen wonen :-).




Ervaring van A en G met paragnost Ysis   Ervaring van A en G met paragnost Ysis   Ervaring van A en G geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik heb Nina al diverse keren via de mail om antwoord gevraagd. en zij is zo fantastisch goed en lief in wat zij voelt en voorspelt.




Ervaring van Nathalie met paragnost Nina   Ervaring van Nathalie met paragnost Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Celine
  Ervaring met paragnost Celine
  Niet goed lang wachten en verteld helemaal niet wat er speelt.




Ervaring van Lin met paragnost Celine   Ervaring van Lin met paragnost Celine   Ervaring van Lin geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Celine
  Ervaring met paragnost Celine
  Dank je wel. Wat ben jij goed en wat heb je me rust gegeven. Dank je wel voor je gave en je duidelijke woorden.




Ervaring van D. met paragnost Celine   Ervaring van D. met paragnost Celine   Ervaring van D. geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, you are the best,

Superrrrbedankt, jij bent en blijft een topper.
Zou iedereen aanraden om jou te bellen.
Jij bent goed in invoelen en je voorspellingen komen uit en mooie tools waar je wat aan hebt.

Grote knuffel

R.




Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R met paragnost Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met paragnost Anouk   Ervaring van carolien met paragnost Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gea met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hartelijk dank voor ons mooie gesprek van daarnet met alle goede en duidelijke antwoorden waarop ik al zo lang zat te wachten. Ik heb dagen geduld moeten hebben en steeds was iemand anders mij voor totdat ik je nu dan eindelijk te pakken kreeg. Ik voel me nu een heel stuk rustiger hoe ik deze antwoorden heb. En hoe zwaar het ook is, ik blijf volhouden omdat ik de afloop reeds ken dankzij jou. Alleen vergat ik om jou nog wat extra uitleg te vragen over dat groot rood kruis dat jullie eerder hadden gezien (je weet toch wat ik bedoel?) Maar voor de rest ben ik superblij met alle antwoorden en adviezen. Ik laat je weten zodra ik weer wat van hem hoor of zie. Groetjes,

Judy xx.




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met paragnost Bhartie   Ervaring van A. met paragnost Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is een topper vorige week had hij wat voorspeld en er zijn nu al wat dingen uitgekomen top, bliif zo door gaan Meine je hebt echt een mooie gave liefs Angel.




Ervaring van Angel met paragnost Meine   Ervaring van Angel met paragnost Meine   Ervaring van Angel geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Yoshua paar keer gesproken, zeer helder voelend en snelle antwoorden, verschillende voorspellingen al uitgekomen. Top Medium .




Ervaring van Anoniem met paragnost Yoshua   Ervaring van Anoniem met paragnost Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Danie
  Ervaring met paragnost Danie
  Lieve Danie ik heb net met jou gebeld in verband met mijn overleden man , en ook over mijn dochter.
Hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ga het nodige doen. Grtjs.




Ervaring van rita met paragnost Danie   Ervaring van rita met paragnost Danie   Ervaring van rita geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met paragnost Romyna   Ervaring van R met paragnost Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met paragnost Stephanie   Ervaring van Karin met paragnost Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met paragnost Maddy   Ervaring van Anomiem met paragnost Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stephanie
  Ervaring met paragnost Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met paragnost Stephanie   Ervaring van Mirjam met paragnost Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden