Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostengroningen.nl


  Paragnosten uit Groningen geven online advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostengroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Ohhhhhh, wat ben je goed. Vanmiddag heb ik je aan de lijn gehad. Niet eens een naam genoemd en je kon gewoon alles vertellen en het klopte gewoon. Wat nog moet komen is afwachten. Heb ook ontzettend met je gelachen. Je bent straight to the point. Het was alsof ik met mezelf sprak haha.
Ik bel je zeker weer een keer. Hopelijk krijg ik je te pakken. En hopelijk dit jaar naar Het eiland waar we het over hadden. Je weet wat ik bedoel.
Ik zeg bel Tabitha.

Gr. van die Surinaamse dame.




Ervaring van Dame met paragnost Tabitha   Ervaring van Dame met paragnost Tabitha   Ervaring van Dame geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Mina   Ervaring van M. met paragnost Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alea
  Ervaring met paragnost Alea
  Hoi Alea, wat fijn dat je zo eerlijk bent en nuchter. Je zegt wat je ziet en vertelt geen sprookjes. Dank dat je meedenkt over het spirituele bad en het reinigen van alle negatieve energie. Het blokkeert mij en dat voelde je heel goed. Wat je zei over D. klopte precies, het is ook een kwestie van tijd. Fijn dat je mij uit mijn paniek kon halen. Tot heel snel hoor. X je.




Ervaring van F. met paragnost Alea   Ervaring van F. met paragnost Alea   Ervaring van F. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alea  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Bedankt voor de steun die je me geeft je bent een echte lieve vrouw met een hart van goud. Liefs Monique .




Ervaring van Liefhooghe Monique met paragnost Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique met paragnost Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Wauw Jeannet, je hebt me echt geraakt, je voelde de dingen heel goed aan tot in de kleinste details ,alles wat je zei klopte. Je bent een sterke dame. Ik vond het een heel aangenaam gesprek en heb veel bewondering voor jou. Ik heb wel lang moeten wachten, want u lijn was altijd bezet, maar je was zeker het wachten waard.
Dank je wel voor alles .




Ervaring van X met paragnost Jeannet   Ervaring van X met paragnost Jeannet   Ervaring van X geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Die Tabitha toch, wat kan zij je geruststellen. Ik praat al meer dan 1 jaar met der en ze is er nooit naast geweest, altijd ga ik met een fijn gevoel bij der weg, zij is zeker een aanrader. Al mijn voorspelling zijn uitgekomen en weet 100% dat die andere ook zullen uitkomen. Keep it up tabitha, 10 sterren voor jou.




Ervaring van Ysay met paragnost Tabitha   Ervaring van Ysay met paragnost Tabitha   Ervaring van Ysay geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Vorige week heb ik u gebeld of er extra personeel zou komen van buiten de organisatie. U verzekerde mij dat ik daar dan geen last van zou hebben qua werkaanbod Nu een week later is het intern opgelost. Mijn vraag via de pendel en uw gevoel is goed. Fantastisch bent u.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met paragnost Sharida   Ervaring van L. met paragnost Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met paragnost Sophia   Ervaring van lus met paragnost Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met paragnost Nima   Ervaring van X. met paragnost Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissi
  Ervaring met paragnost Sissi
  Sissi dankjewel voor het fijne gesprek en het feit dat je zelf de intentie aangaf om een kaars aan te steken met beide foto's bij heel liefdevol.




Ervaring van Inge met paragnost Sissi   Ervaring van Inge met paragnost Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha is echt de beste op de lijn, ze ziet echt enorm veel. En heel gedetailleerd. Echt een topper.

X wes.




Ervaring van wesley met paragnost Tabitha   Ervaring van wesley met paragnost Tabitha   Ervaring van wesley geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida ,
Ik heb geen woorden voor je , Ik heb best wel veel meegemaakt de laatste jaren en zonder dat ik je iets vertelde begong jij alles te zeggen wat er met mij gebeurt was en dat waren dingen die je totaal niet kon weten, je omschreef alles tot in de kleinste detail hoe straf is dat ni zeg ben sprakeloos .
Wat een gave ..




Ervaring van SA met paragnost Sharida   Ervaring van SA met paragnost Sharida   Ervaring van SA geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Bedankt voor het fijne gesprek. U bent een lieve dame.




Ervaring van sinti met paragnost Mina   Ervaring van sinti met paragnost Mina   Ervaring van sinti geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Soraya
  Ervaring met paragnost Soraya
  Heel veel dank lieve Soraya.Ik heb de boodschap begrepen.Kon je niet meer bedanken.Je bent bijzonder hoe respectvol en duidelijk je kan kijken.Liefs J.




Ervaring van J met paragnost Soraya   Ervaring van J met paragnost Soraya   Ervaring van J geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met paragnost Desteny   Ervaring van A met paragnost Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angele
  Ervaring met paragnost Angele
  Vanmiddag een getuigenis geplaatst en kan nu vertellen dat er al een voorspelling is uitgekomen. Hij heeft vanavond gereageerd.




Ervaring van Ineke met paragnost Angele   Ervaring van Ineke met paragnost Angele   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angele
  Ervaring met paragnost Angele
  Ik was nog niet uitgesproken of Angele kwam al met een antwoord en dit klopte.
De oorzaak, de situatie nu en heel belangrijk het vervolg hierop. Laat zeker weten of het vervolg ook is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met paragnost Angele   Ervaring van Ineke met paragnost Angele   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hey Monique, dank je wel om mij na alle gesprekken met jou toch steeds een goed gevoel te geven.

De vragen die ik u stel komen ook steeds uit jij bent echt een toppertje.

Ik bel je vaak en dit zal ik zeker blijven doen ook.
Zei is een echte aanrader.

Dikke Knuffels van Sandy.




Ervaring van Sandy met paragnost Monique   Ervaring van Sandy met paragnost Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  She is the best.. Door zijn vrienden zag het eruit dat we niet samen mochten komen . Maar zoals je zei dat het goed zou komen is het idd goed gekomen en veel hechter zelfs. We zouden elkaar zien ook dat klopt. Om een lang verhaal kort te maken alles is tot in detail uitgekomen. Je bent echt een topper en hoe je mensen kan omschrijven. Chapeau.

Happy Valentine je weet wel wie xxxx.




Ervaring van Kv met paragnost Ysis   Ervaring van Kv met paragnost Ysis   Ervaring van Kv geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Op korte tijd heb ik U meerdere malen gesproken. U bent heel goed op voorspellingen, ook op zeer korte tijd, en komen uit. Dank je.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sidharta
  Ervaring met paragnost Sidharta
  Super leuk en fijn vrouwtje. Eerlijk met alles. Maar voorral hoe ze kan helpen en het beste in jou eruit kan halen. Niet verwacht dat ik zo een fijne energie zou aantreffen op de vroege morgen. Ze zegt waar het op staat en denkt ook mee met je maar verteld wel waar het naartoe hoort te gaan. Invoelen op een persoon daar is ze een kei in. In 3 tot 5 seconden kan ze hele persoonlijkheden omschrijven. Topper. Je bent een echte kanjer. Liefs. Vrouwtje van de locatie blauwgrond. Dan weet je vast nog wel wie ik ben. Liefs. San. God bless you 2. Xxx san.




Ervaring van San.b met paragnost Sidharta   Ervaring van San.b met paragnost Sidharta   Ervaring van San.b geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sidharta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank u, ik laat u weten mocht het een positieve wending krijgen.

Bedankt.




Ervaring van Twee kreeften met paragnost Dirk   Ervaring van Twee kreeften met paragnost Dirk   Ervaring van Twee kreeften geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Soraya
  Ervaring met paragnost Soraya
  Jou net voor de eerste keer gesproken. Je zag het allemaal de kracht nodig om eruit te geraken, je gaf me bekrachtiging en beide een kippenvelmoment met het Godsgeschenk. Nodig om nog efkes vol te houden en toch aan de zijlijn te blijven staan. De zon komt weldra hard schijnen. Bedankt.




Ervaring van G met paragnost Soraya   Ervaring van G met paragnost Soraya   Ervaring van G geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Weer met Dijckje gesproken, ziet nog steeds hetzelfde in de kaarten, ze is zeer snel, duidelijk aardig hoop dat het nu snel gaat gebeuren.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van Anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex, fantastisch hoe u datgene omschreef wat nog gaat plaats vinden.
Je bent een kei.
Hartelijk dank.
Ik raad iedereen aan om eens met jou contact op te nemen.




Ervaring van Anja met paragnost Alex   Ervaring van Anja met paragnost Alex   Ervaring van Anja geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik kan zo al 4 voorspellingen opnoemen waarbij Gazali het bij het rechte eind had. Nuchter, eerlijk en geen hokus pokus verhaaltjes. Dankjewel Gazali.




Ervaring van Marian met paragnost Gazali   Ervaring van Marian met paragnost Gazali   Ervaring van Marian geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Mijn gesprek met Valentine was echt bijzonder. Puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen. Thanks from beyond the universe.

Happy pre Valentine's :-).




Ervaring van V met paragnost Valentine   Ervaring van V met paragnost Valentine   Ervaring van V geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Ik sprak je voor het eerst en je sloeg gelijk de spijker op z'n kop. Dingen wat jij mij kon vertellen heeft nog geen ander mij kunnen vertellen, en dat geeft mij zoveel vertrouwen in jou. Eerlijk, zuiver en oprecht. Je bent een engel.




Ervaring van Kiki met paragnost Tabitha   Ervaring van Kiki met paragnost Tabitha   Ervaring van Kiki geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Faith
  Ervaring met paragnost Faith
  Dank je wel voor je mooie reading Faith en vooral ook voor je toffe coaching. Ik heb er heel veel aan gehad en ga zeker aan de slag met de dingen die je me gezegt hebt. ik bel je zeker terug voor het resultaat. je bent een top medium en vooral ook een top coach.
Groetjes S.




Ervaring van S met paragnost Faith   Ervaring van S met paragnost Faith   Ervaring van S geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostengroningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostengroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostengroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostengroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden